Вход
Забравена парола? Нов потребител?

Йога практики - Календар

Йога практикиЙога практики

АдиДишаЙога е дом на класическата йога, нашите практики при това са съобразени с динамиката на ежедневието в големия град и са подходящи, както за начинаещи, така и за вече притежаващи опит и практикуващи йога. Практиките на АдиДишаЙога са за всички, които се стремят към по добър живот, изпълнен със здраве и благополучие

Йога за Енергичен и Балансиран ден

Енергизиращ комплекс от асани, равномерно натоварващ всички части на тялото. Балансирано въздействие върху гръбчания стълб. Съчетание на разтягащи и статични пози.


Йога практика за Проблеми с Гръбнака

Енергизиращ комплекс йога. Този комплекс от асани има с ясно изразен антистрес ефект, ревитализира цялото ви тяло и е напълно безопасен за гръбначния стълб.

При редовна практика на тези асани усуканите прешлени на гръбнака в областта на гръдния кош се връщат на мястото си безпроблемно и безопасно.


Йога практика за Проблеми с Теглото

Наднорменото тегло не е проблем за изпълнението на тези асани. Равномерното дозиране на асани за разтягане и статично натоварване ще раздвижи лимфната ви система и рестартира метаболизма. Плавното натоварване на всички части на тялото няма да доведе до изтощение, но ше повишат мускулния ви тонус и ще ви достави радост от всяко едно движение.


Йога практика за Статична Гъвкавост

В този комплекс се фокусира върху разработването и разтягането на краката. Включва асани за разтваряне на тазобедрените стави. Укрепването на мускулите на гърба и гръбначния стълб дава благоприятен ефект върху общото състояние на практикуващия.


Йога практика Основен Комплекс

Йога за начинаещи. Овладяване на основни асани и начални крии - капалабхати, агнисара крия. За тези, които са в началото на практиката на йога. Използват се прости пози, много от тях в различни варианти, включително с използването на колан и допълнителна опора. На занятията се предлагат различни варианти на една и съща асана с различни нива на трудност, и всеки практикуващ може да прави позите съобразно възможностите си, без пренапрягане.


Антистрес Йога

На първо място се поставя релаксацията и отвличането на вниманието от ежедневния стрес. Всички йога асани се изпълняват по този начин. И въпреки, че това може да изисква известно усилие, най-важното е състоянието на съзнанието по време на практиката. Техниката на йога, която се развива в AdiDishaYoga, е мощен инструмент за самонастройване, която всеки може да се използва успешно в ежедневието си, да поддържа на тялото си здраво, умът спокоен, а живота - качествен.


Крия Йога Практика

Крия Йога е динамична йога на действието! Това е, даваща спокойствие на разума, йога за пречистване на тялото. Думата "Крия" може да се преведе като "правене", това е "процедура за пречистване"; само думата "правя", понякога означава "коригиране на погрешно направеното".


Йога за двама

Тези прости, но ефективни упражнения за двойки са на базата на древните традиции на Тантра йога. Подходящи са за хора с всякакво ниво на физическа подготовка. В този комплекс се фокусира върху фината хармония между партньорите, способността да се чувстват и разбират помежду си без думи, да постигат единство на по-дълбоко ниво.


АУМ Инициация

Тази йога практика е популяризирана на Запад от Бийтълс и първоначално е позната като трансцедентална медитация. Тази техника им е била преподадена през 1967 от Maharishi Mahesh Yogi при посещението им в Ришикеш, Индия.


Йога на Финото тяло

Йога на Финото тяло е практика която служи за нарастване на енергийният поток. Тя влияе на енергийната ни система чрез работа с тялото, за да се установи вътрешна връзка между физическото и нефизическото.


Балансираща Практика Асани с АдиДиша Йога

Съобразена с динамиката на ежедневието в големия град и подходяща, както за начинаещи, така и за вече притежаващи опит и практикуващи йога! На първо място се поставя релаксацията и отвличането на вниманието от ежедневния стрес.


Динамична Практика Асани с АдиДиша Йога

Това е Йога, която дава спокойствие на ума, и същевременно е йога за пречистване на тялото!


Статична Практика Асани с АдиДиша Йога

Дава гъвкавост на тялото и ума и освобождава от негативни мисли.Тъй като местата са ограничени е необходимо предварително записване. Резервация за участие в йога практика можете да направите в раздела График (след регистрация в сайта) или ако се обадите на 0879,507 950